за нас

Фолк – Клуб РЕВЮ The ROYAL PLACE отвори врати в София на 23.09.2010г. Налагайки нов формат на работа чрез новаторски мениджмънт и събития, клубът разчупи познатите форми за забавление и купон. Забавлявайки се при нас в една уникална обстановка, невероятен саунд и отлично обслужване, клиентите ни изживяват неповторими и незабравими емоции, и настроения. Съчетанието на стил и блясък, както и управление ориентирано изцяло към клиента постави клуба на лидерска позиция в нощния живот на София. С атрактивното си местоположение на площад „Народно Събрание” №10, огромен безплатен паркинг и с над 300 седящи места, Фолк-Клуб РЕВЮ се утвърди като централно притегателно място за купони.

Фолк – Клуб РЕВЮ The ROYAL PLACE Ви предлага :

  • 300 седящи места – сепарета, високи бар-маси и места по бара. За организирани мероприятия местата могат да бъдат увеличени значително.
  • Безплатен паркинг – над 200 места.
  • Гардероб
  • Изпълнители и програма – според обявените събития.
  • Работно време от 22.00 до зори.....


Фолк - Клуб РЕВЮ е подходящо място за всякакви гости над 18 годишна възраст. Наши редовни гости са известни лица, медийни звезди, спортисти, бизнесмени и други популярни личности.Нашите клиенти получават внимание и уважение, спазваме принципа: „Всеки клиент е ценен за нас”. Във Фолк - Клуб РЕВЮ могат да бъдат организирани всякакви фирмени и бизнес партита, презентации, чествания, рожденни дни и много други събития. Подходът към всяко едно запитване е индивидуален и в зависимост от желанията на клиента, изготвяме преференциална оферта.

Фолк – Клуб РЕВЮ The ROYAL PLACE - не е необходимо да си с аристократично потекло, за да се почувстваш аристократ и ВИП персона при нас.